Anda Adam, devastată de durere din cauza sinuciderii fostei iubite a Roxanei Vancea. Ce relație aveau cele două

 
+2 click pentru
galerie

Anda Adam este devastată de durere, după ce fosta iubită a Roxanei Vancea s-a sinucis. Vedeta se numără printre persoanele marcate de gestul extrem făcut de Elena Popa! Ce relație exista între cele două?

Vestea că fosta iubită a Roxanei Vancea și-a pus capăt zilelor, după ce depresia cu care se lupta de cinci ani a ieșit învingătoare, a picat ca o bombă în rândul apropiaților săi. Printre persoanele care o apreciau și cu care avea o relație de prietenie puternică, se număra și Anda Adam care a publicat un mesaj emoționant pe contul său de socializare, legat de moartea bunei sale prietene.

„Nu vreau să cred că prietena mea Elena s-a sinucis!!! Nu, nu, nu!!! Te rog!!! Prea devreme!!!”, a scris Anda Adam la un InstaStory.

Adevărul din spatele relației cu Roxana Vancea

Recent, Roxana Vancea a dezvăluit de ce natura era relația ei Elena Popa, de fapt, chiar dacă în fața tuturor se afișau ca și când ar forma un cuplu. Fosta asistentă TV a mărturisit că relația lor a fost un paravan pentru presă, fiind sătulă de cei care „o combinau” cu orice bărbat pe care îl saluta pe stradă.

„A acceptat la un moment dat să joace rolul “iubitei lu’ Vancea”, pentru că Vancea nu mai putea nici să se salute pe stradă cu un bărbat, că imediat chiftelarii semi-analfabeți o și combinau prin articolele lor de 3 lei.”, este o parte din mesajul postat de vedetă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest