Anda Adam, dezvăluiri în premieră despre divorțul de Sorin: „Când a luat decizia de a fi cu mine, știa în ce horă intră să joace”

 

Multe s-au spus și s-au scris despre mariajul Andei Adam cu Sorin Niculescu! De o bună bucată de timp se tot vehiculează că artista și tatăl fiicei sale nu mai formează un cuplu, însă chiar și așa, zvonurile nu au fost niciodată confirmate de niciunul dintre ei. Prinsă într-un scandal de proporții, după ce au ieșit la iveală mesajele amenințătoare pe care i le-ar fi trimis presupuei amante a soțului ei, Anda Adam a făcut dezvăluiri, în premieră, despre care este, de fapt, relația dintre ea și partenerul de viață!

Au divorțat în secret Anda Adam și Sorin Niculescu? Este întrebarea care stă pe buzele tuturor de luni bune. Contactată de reporterii Antena Stars, artista nu și-a dorit să răspundă la întrebare și a optat pentru declarații evazive, punându-i și mai tare pe gânduri pe cei care o urmaresc, în ceea ce privește relația pe care o are cu tatăl fiicei sale.  

“Nu s-a mutat la Constanța. Locuim împreună. Nu vreau să intru în detalii pentru că lumea va interpreta și va interpreta fix așa cum își dorește. Când doi oameni nu se mai înțeleg și divorțează nu cred că trebuie să o facă cu tot poporul. Nu cred că este nimeni dator în momentul în care nu mai are o relație cu cineva, ne-am despărțit, și în secunda doi să sun la ziare și două emisiuni ca nu mai sunt cu Y. E fix treaba noastră, în intimitatea noastră, atât.

Atâta timp cât eu intru la mine în casă, închid ușa, este treaba mea ce decid eu cu cel cu care trăiesc, ce facem mai departe. Decizia sau discuția mea cu persoana respectivă trebuie să rămână tot acolo.”, a spus Anda Adam.

Mai mult de atât, Anda Adam a mărturisit că Sorin nu este deloc afectat de zvonurile care au tot apărut în presă, iar asta pentru că în momentul în care au intrat într-o relație, bărbatul și-a asumat faptul că formează un cuplu cu o vedeta din showbiz.

„El este detașat de subiect pentru că el atunci când m-a cunoscut sau când a luat decizia de a fi cu mine, știa exact în ce horă intră să joace. Nu are de ce să fie afectat pentru că este asumat. Copilul este perfect normal, sănătos, fericit, râdem, ne bucurăm de ea și îți garantez că orice ar fi pe lumea asta, aș face tot ce îmi stă în putință ca fiica mea să fie fericită. Pentru mine fericirea Evelinei este cel mai important lucru din lume.”, a mai spus vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest