Anda Adam divorțează de soțul ei, după cinci ani de căsnicie! A depus deja actele la notar!

 

Anda Adam divorțează de soțul ei! Cei doi au intrat în atenția publicului, după ce au șters toate pozele pe care le aveam împreună de pe social media și nu s-au mai afișat cu verighetele pe degete. Se pare că ruptura a fost inevitabilă, iar artista a depus deja actele de divorț!

Nu mai există loc de împăcare între Anda Adam și soțul ei. Se pare că motivul divorțului ar consta în faptul că deși Sorin a scăpat de închisoare, și-a neglijat în totalitate familia și a pus presiune pe Anda pentru susținerea financiară.

Chiar dacă Anda Adam a negat un eventual divorț, surse din anturajul celor doi au mărturisit că artista și soțul său locuiesc sub același acoperiș doar de dragul fiicei lor, însă fără să mai aibă vreo apropiere intimă.

Când va avea loc divorțul

Aceleași surse au dezvăluit pentru imapct.ro că într-o lună Anda Adam și Sorin vor semna actele de divorț la notar. Se pare că au fost stabilite toate detaliile, de la custodie până la pensia alimentară pe care trebuie să o plătească bărbatul. Mai mult decât atât, partenerul artistei a încercat să o înduplece pe cântăreață să renunțe la divorț, însă nu a funcționat.

„S-au despărțit, nu mai formează un cuplu. Luna viitoare vor divorța la notar și tot atunci, Sorin se va muta din locuința Andei. Au stabilit deja detalii despre pensie alimentară, custodie, despre cum vor împărți afacerea cu imobiliarele pe care au deschis-o amândoi. Ea privește totul cu destul de multă detașare. Sorin, în schimb, pare foarte afectat, suferă mult și a făcut tot posibilul ca relația lor să funcționeze.  Vor rămâne, cu siguranță, în relații bune de dragul fiicei lor, însă șanse de împăcare nu prea mai există. S-au spus prea multe acolo, s-au aruncat cuvinte grele.”, au dezvăluit persoane din anturajul celor doi pentru impact.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest