Anda Adam, evacuată din casa din Bragadiru. S-a lăsat cu înjurături: „Am fost înșelată!”

 

Anda Adam trece prin momente delicate.Judecătoria Cornetu a decis, prin decizie executorie, evacuarea artistei din casa ei din în orașul Bragadiru. 

„Admite în parte cererea formulată de Teodorescu Nicoleta în contradictoriu cu pârâtul Adam Anda Angelica, având ca obiect evacuare. Dispune evacuarea pârâtei din imobilul situat în orașul Bragadiru”, se arată în hotărârea instanței. 

Pe lângă acest lucru, se pare că artista trebuie să plătească reclamantului suma de 5.200 de lei, pentru cheltuielile de judecată. Momentan, decizia instanței nu este definitivă, iar vedeta o poate ataca în termen de cinci zile.

„Am vorbit cu avocatul meu. Acest imobil nu au vrut să mi-l mai vândă, deși am dat un avans. Fără să am un act de promisiune, pentru că nu aveau cum să facă. Decedase  proprietarul și trebuia să facă acte de succesiune.

Este urât ce se întâmplă. Am încercat să le predau cheile si au refuzat. Iar eu nu mai locuiesc acolo de mult timp. Se vrea doar "reclamă" pe spatele numelui meu.", a spus Anda Adam. 

Avocatul Adrian Cuculis a explicat ce s-a întâmplat în casa din care vedeta a fost evacuată. 

„Discutăm de o evacuare cu cântec. Pentru că au trecut aproape șase luni de când proprietarul a depus cererea de evacuare. Tot scandalul a început de la faptul că Anda Adam voia să cumpere acest imobil situat în Ilfov și nu a mai avut banii necesari, sau pur și simplu nu a mai vrut să îi plătească omului diferența de bani.

Pretinde că a făcut niște îmbunătățiri într-un imobil care nu îi era în proprietate. A refuzat mai multe luni să evacueze acest imobil. Nu stătea cu chirie. Se făcuse un ante-contract de vânzare-cumpărare și promisese că în intervalul de timp octombrie-decembrie ar fi urmat să plătească suma de bani prin care să i se transfere dreptul de proprietate.

Ulterior s-a rezoluționat acest act și pur și simplu a refuzat să plece din imobil. Au existat discuții în care clientul meu, proprietarul, a fost înjurat și amenințat." a spus avocatul Adrian Cuculis. 
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest