Anda Adam, la un pas de divorț, după ce soțul său a fost condamnat la închisoare! S-a trezit cu mascații la ușă!

 

Anda Adam și soțul său nu trec deloc printr-o perioadă prea roz. După ce și-au șters toate imaginile împreună de pe conturile de socializare și s-au afișat fără verighete, cei doi au reușit să atragă atenția asupra mariajului lor. Și iată că acum au ieșit la iveală noi informații despre relația lor!

Între Anda Adam și Sorin Nicolescu a fost dragoste la prima vedere. S-au cunoscut, s-au logodit, s-au căsătorit, iar la câteva luni distanță au devenit și părinții unei fetițe pe nume Eveline. După cinci ani de mariaj fără controverse și fără niciun conflict în media, cei doi au reușit să fie catalogați drept unul dintre cele mai stabile cupluri din showbiz-ul autohton, dar iată că detaliile din interiorul mariajului lor spun cu totul altă poveste.

Surse apropiate celor doi au dezvăluit pentru playtech.ro că problemele dintre Anda Adam și soțul său s-au agravat în urmă cu un an, după ce acesta a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare pentru falsificare de carduri bancare.

Sorin Nicolescu a recunoscut în fața instanței că a fost protagonistul infracțiunii, iar pentru faptul că i-a dat în vileag și pe ceilalți parteneri, soțul Andei Adam a primit pedeapsa cu suspendare. Pe lângă închisoare, autoritățile au confiscat și suma de 62.000 de lei, cu tot cu cheltuielile de judecată. Mai mult de atât, mascații i-au răscolit toată casa în care locuiește cu cu Anda Adam, creând traume profunde cântăreței.

Perioada ce a urmat a fost suportată financiar doar de Anda Adam, dat fiind că Sorin Nicolescu nu a mai avut nicio sursă de venit, iar în plus a trebuit să meargă săptămânal la Constanța pentru a da cu subsemnatul la poliție, potrivit Playtech.ro.

Astfel că nu a mai durat mult până când în mariajul lor au apărut reproșuri din cauza situației financiare, cât și din cauza schimbării de comportament a lui Sorin.

“După problema cu condamnarea lui Sorin, toate responsabilitățile au rămas pe Anda. Așa au început certurile si reproșurile. Ba că se neglijează, ba că Sorin nu o ajută suficient și că s-a închis foarte mult în el. S-au certat și împăcat de atâtea ori încât nici nu mai știi ce să crezi, dacă vor rămâne împreună sau nu. În sufletul lor, nici unul nu vrea să divorțeze, dar nici așa nu se mai poate, doar cu neînțelegeri și nemulțumiri”, au mărturisit surse din anturajul celor doi pentru playtech.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest