Anda Adam se mărită! „Inelul îl țin în seif, e foarte scump!”

 

La începutul verii a fost oficializată rupture dintre Andra Adam și Sorin Niculescu, cuplu care are împreună o fetiță în vârstă de 6 ani. Chiar dacă au trecut doar câteva luni, vedeta în vârstă de 41 de ani pare să fi găsit din nou fericirea în brațele lui Yosif Eudor Mohaci. Andra este în al nouălea cer și a făcut marele anunț în cadrul unei emisiuni TV. Din spusele vedetei se înțelege că a fost cerută în căsătorie cu ceva vreme în urmă, de Valentine s Day, când, de altfel, este născut Yosif.

 

„Voiam să arăt că am un inel foarte drăguț. Voiam să spun că iubitul meu misterios este născut de Valentine’s Day. Povestea este că el m-a invitat anul acesta, a ales să își serbeze ziua doar cu mine. Am primit un trandafir și un inel de logodnă. El este francez, deci pot doar să spun Voila! Inelul ăla pe bune l-am lăsat acasă, că e prea scump și mi-a fost frică să-l iau. Este în seif!”, a declarat Anda Adam.

 

Yosif Mohaci este un om de afaceri care-și desfășoară activitatea în Arad, dar a trăit mult timp în Elveția și Franța. De când și-au asumat relația, nici că s-au mai despărțit, ținând-o numai într-o vacanță, semn că lucrurile între ei merg cum nu se poate mai bine.

 

„Chiar dacă ai succes în carieră și în alte domenii, cred că dacă nu ai fericirea aia atunci când deschizi ușa și ajungi acasă nu ai mai nimic. Ești fericit, dar nu complet. Cred că această jumătate, care pe noi ne completează, contează foarte mult și în proiectele pe care noi le avem. El mă susține foarte tare de acolo de unde este”, a mai spus vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest