Andra, fără strop de machiaj pe faţă! Care a fost reacţia fanilor după ce au văzut-o FOTO

 
+3 click pentru
galerie

Andra este una dintre cele mai iubite şi bine cotate artiste din România. Cu sute de mii de admiratori, artista întotdeauna are grijă la apariţiile sale, dar din când în când, simte nevoia şi de puţină naturaleţe. Dovadă stă ultima imagine pe care a postat-o în mediul virtual, iar reacţiile fanilor au fost de-a dreptul uluitoare.

Andra nu are numai o voce de aur, ci şi o frumusețe naturală aparte. Plină de încredere în sine, cântăreaţa s-a lăsat fotografiată fără niciun fel de reţinere, iar imaginea a ajuns în secunda doi, pe internet. Semn că îşi cunoaşte foarte bine atuurile.

"Vacanță!!! Să lăsăm grijile deoparte si să ne purtăm ca și cum singurul lucru care contează este să râdem în fiecare zi! Asta sper să simțiți și voi!", a scris Andra în descrierea fotografiei cu ea nemachiată.

Artista se bucură de un ten luminos şi foarte îngrijit, fiind la fel de frumoasă, lucru pe care l-au remarcat șiadmiratorii acesteia. „Ești minunată și fără machiaj! Ești deosebită”, „ce faină ești așa naturală”, „Ești frumoasă și fără machiaj”, „naturală, fără machiaj, superbă”, i-au transmis fanii Andrei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest