Andra Gogan a ajuns pe ecrane la gala Oscar! Prima reacție a vloggeriței la Antena Stars: ”Clipul meu a apărut în fața tuturor!”

 

Vloggerița din România a dat o mega-lovitură de imagine după ce un TikTok al ei a fost ales de organizatori pentru a rula la gala Premiilor Oscar.

 

Un TikTok creat de Andra Gogan, cu melodia principală a filmului câștigător la categoria animație a fost ales de organizatorii galei Oscar ca să ruleze pe ecranul imens de pe scenă. Vloggerița din România a povestit în exclusivitate pentru Antena Stars cum a ajuns la această reușită. Clipul său, bazat de melodia reprezentativă a animației Encanto a atras atenția celor care organizează cea mai prestigioasă competiție a filmelor. Influencerița a primit un mail în care i s-a cerut acordul pentru difuzarea clipului respectiv, și, firesc a fost extrem de încântată.

 

Am primit un mail de la cei care dau Premiile Oscar și au spus că TikTok-ul meu e așa simpatic încât l-au ales pentru a fi pe ecran în caz că filmul ”Encanto” câștigă Oscarul, că era nominalizat. (...) Am fost foarte, foarte fericiți. (...) A câștigat ”Encanto” premiul pentru cea mai bună animație și pe scenă, clipul meu a apărut în fața tuturor. Acolo era un show, iar pe ecranul imens au fost mai multe TikTok-uri, printre care și al meu. Eu așa zic, că am fost pe scena Oscarului, într-un video!”, a explicat Andra Gogan la Antena Stars.

 

Andra Gogan a ținut să sublieze că a fost onorată de această oportunitate și a menționat că nu a fost plătită. De asemenea, a specificat că a muncit destul de mult ca să-i iasă un clip atât de bun. „Am făcut TikTok-ul ăsta de vreo 20 de ori până ne-a ieșit și uite că nu a fost sacrificiul în zadar”, a mai spus tânăra vloggeriță.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest