Andra, mesaj emoţionant pentru fiica lui Gigi Becali! „Eu m-am măritat la 23 de ani”

 
+3 click pentru
galerie

Zilele trecute a avut loc unul dintre cele mai grandioase evenimente din spaţiul românesc. Mai precis, nunta fiicei lui Gigi Becali cu alesul inimii sale. Iar pentru că de la un asemenea eveniment, invitaţii trebuia să fie pe măsură, una dintre artistele care au onorat cu prezenţa cununia religioasă a fost chiar Andra.

Celebra cântăreaţă i-a transmis un mesaj extrem de emoționant fiicei latifundiarului din Pipera. Andra s-a căsătorit la vârsta de 23 de ani, motiv pentru care ori de câte ori este invitată de o mireasă tânără să îi fie alături, în ziua cea mari, se emoţionează.

Pe lângă formaţia preferată a lui Gigi Becali şi Andra s-a numărat printre artişti care au încins atmosfera în cea mai importantă zi din viaţa Teodorei Becali. Artista a publicat o serie de fotografii şi filmuleţe de la evenimentul grandios, iar odată cu aceasta, a scris şi un mesaj extrem de frumos.

„Eu m-am măritat la 23 de ani și de aceea, când sunt invitată de o mireasa foarte tânără mă emotionez tare. Îi urez și ei mult noroc și o felicit pentru curajul de a-și asculta inima la doar 24 de ani! Îi mulțumesc că și-a dorit sa fiu la nunta ei, să îi fiu alături în această zi speciala! Casă de piatră Theodora & Mihai!” a scris Andra pe una din reţelele sociale pe care este activă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest