Andra, momente speciale alături de fiica sa pe scena Operei/ VIDEO

 
+4 click pentru
galerie

Andra a cântat pentru prima dată pe scenă, alături de fiica sa, Eva Maria, în faţă a sute de spectatori. Spectacolul a fost special, pentru că atât artista, cât şi micuţa sa s-au pregătit intens pentru acest moment.

Andra a susţinut un concert la Opera Română, unde totul a fost pregătit până la cel mai mic detaliu. Alături de Andra, pe scenă au urcat nume importante ale muzicii româneşti, printre care Mioara Velicu şi Narcisa Suciu.

Cei prezenţi în Sala Operei Române au putut urmări un spectacol plin de emoţie, iar surprizele nu s-au terminat încă, asta pentru că Andra şi-a dorit să împărtăşească emoţiile de pe scenă cu fiica sa, Eva Maria, pe care a chemat-o pentru a-i fi alături şi pentru a cânta alături de ea.

Micuţa Eva s-a pregătit intens pentru acest moment şi a repetat cu mama ei zi de zi. În plus, cele două au atras toate privirile prin tabloul mamă fiică ce era conturat şi de rochiile set pe care le purtau.

"Am vrut să te prezint, să spun aşa ceva frumos despre tine. Spune: Bună seara! Vă spuneam că am doi copii minunaţi, David şi Eva, şi vă întrebam care credeţi că o să cânte cu mine pe scenă: Eva", a spus Andra, vizibil emoţionată.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest