Andra Tandraş, frumuseţea fără prejudecăţi! Ce spune despre dietă, operaţii estetice şi dragoste?

 

Andra Tandraş, gazda emisiunii “Star News”, de la Antena Stars, a mărturisit că şi-a mărit bustul şi a dezvăluit trucurile sale de beauty, într-un interviu pentru apropo.tv.

- Ce înseamnă frumuseţea pentru tine?

Frumuseţea pentru mine înseamnă: sănătate, îngrijire, tonus, fericire. În special femeile sunt frumoase când sunt fericite, când au împliniri, când sunt răsfăţate şi alintate, când au timp de ele, când fac sport.

- De câte ori ţi-ai schimbat, până acum, culoarea părului? Şi cum îl întreţii?

Din culoarea mea naturală  m-am vopsit blond timp de trei ani, după  care am ales nuanţa  pe care o am acum şi de mult timp nu o mai schimb. Cred că  mi se potriveşte, este caldă  şi îmi  “îndulceşte” trăsăturile. La televiziune trebuie să recunosc că părul meu este  cam chinuit  cu coafatul zilnic, dar îl tund des, îi pun mască regenerantă  la fiecare spălare. Când am timp, încălzesc puţin ulei de argan  amestecat cu ulei de măsline şi macadamia şi aplic  acest amestec pe păr.

- Când te-ai machiat prima dată?  Şi ce produse de machiaj nu-ţi lipsesc din geantă?

De mică am fost atrasă de această artă care ne pune în valoare trăsăturile. Îmi plăcea să  descopăr ce este potrivit fetei mele, dar şi  personalităţii, pentru că machiajul este un mod de a spune foarte multe despre tine, la fel ca şi vestimentaţia. Nu îmi lipsesc din geantă mascara şi creionul de sprâncene. Acestea sunt cele două produse care mă fac să mă simt ok.  

- Cum îţi  menţii silueta? Ce nu-ţi lipseşte din frigider?

Hm...nu ştiu ce să  zic...silueta mi-o menţin natural pentru că de fel nu mă  îngraş. Pentru bună dispoziţie şi pentru tonifiere, alerg sau fac câteva exerciţii. Am grijă  să nu exagerez cu dulciurile şi folosesc  multă  miere naturală. Iar din frigider nu îmi lipseşte laptele. Ador laptele! Ştiu că  nu e tocmai cel mai indicat aliment, dar pe mine mă  face mai fericită  un pahar de lapte cu cacao sau cu miere.

- Ce crezi despre operaţiile estetice? Ai apela la ele la un moment dat?

Păi, am apelat deja şi acum ceva vreme mi-am mărit sânii. Nu mai suntem la începutul acestei ere şi cred că nu mai există prejudecăţi. Orice ne face să ne simţim mai confortabil este binevenit însă e nevoie de o informare riguroasă pentru a fi cât mai siguri posibil că rezultatul  va fi îmbucurător, nicidecum o decepţie. Eu am avut noroc.

- Crezi că o femeie îndrăgostită este mai frumoasă?

Aş zice că doar dacă dragoste îi este împărtăşită. Îndrăgosteala asta! Psihiatrii englezi au ajuns la concluzia că îndrăgosteala este un dezechilibru şi chiar aşa este.  Dar este aşa de frumos să  fim prostuţi şi să tânjim după un sărut şi să aşteptam cu sufletul la gură un mesaj oricât de banal ar fi...doar să fie de la acea persoană specială.

- De aproape un an prezinţi “Star News” la Antena Stars. Povesteşte-ne câte ceva despre acest proiect...

Doamne, nu ştiu când a trecut acest an la Antena Stars. Începutul a fost mai greu. Uite acum gândindu-mă  la ce facem, mi se pare minunat. Vrem mereu să  vedem reacţiile oamenilor, a publicului nostru. Pentru cei care ne urmăresc eu apar la televizor şi încerc să  povestesc cât mai natural introducerea a zeci de povesti pe jurnal,  povesti reale, frânturi de viaţă, unele dureroase, altele cu final fericit, picanterii şi mult sex appeal. Despre asta e vorba la Star News, difuzat de Antena Stars  de luni şi până vineri de la ora 18.55, 21.45 şi 00.15.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest