Andra Teodorescu l-a dus pe Daniel Pancu la Santorini! „Încerc să găsesc 2-3 zile pe care să le petrec exclusiv cu soțul meu”

 

Fostul model international nu-și vede capul de treburi așa că escapada în insula elenă a fost privită ca o terapie de către aceasta.

 

Andra Teodorescu și Daniel Pancu și-au oficializat relația toamna trecută. Fostul model de talie internațională este acum organizator de evenimente și impresar, iar aceste îndeletniciri se pare că-i mănâncă foarte mult timp, astfel încât vacanțele împreună cu soțul ei sunt foarte scurte. Nici cea de la Santorini, de acum câteva zile, nu a făcut excepție.

 

În exclusivitate pentru Antena Stars, Andra Teodorescu a dezvăluit că ea și soțul ei, Daniel Pancu, au făcut o escapadă romantică scurtă, de doar patru zile, pe insula grecească Santorini. Vedeta a mai precizat că își dorește, totuși, să aibă vacanțe mai lungi alături de partenerul ei, însă acest lucru nu este posibil întrucât prin natura job-ului pe care și l-a ales nu știe ce va face a doua zi.

 

„Santorini este foarte frumos! Vacanța a fost scurtă, doar patru zile. Din păcate, n-am avut timp decât seara să ne plimbăm pentru că ziua stăteam la plajă și vorbeam la telefon în continuu, dar sper să am o săptămână full de vacanță. Vacanța a fost foarte scurtă pentru a mă odihni. Este benefică terapia cu vacanțe la noi pentru că eu sunt foarte ocupată și, de multe ori, lucrez și zi și seară, seară însemnând până târziu, în funcție de eveniment, în funcție de oraș. Încerc mereu să găsesc două, trei, patru zile pe care să le petrec exclusiv cu soțul meu”, a declarat Andra Teodorescu.

 

Vedeta a mai precizat că, din păcate pentru relația de cuplu, nu-și poate programa vacanțe mai lungi din cauza domeniului solicitant în care activează: „Este un alt ritm și ne ajută foarte mult vacanțele astea. Eu nu am cum să programez vacanțele, eu nu știu ce fac mâine, nu știu câte ore am treabă mâine, nu știu, nu este nimic fixat. Eu niciodată nu-mi pot estima un timp de lucru pentru că, lucrând cu oamenii, apar diverse situații. Eu îmi fac treaba și de la telefon, dar nu, nu-mi pot face un program cu o lună înainte”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest