Andra Trandaş are fluturaşi în stomac! Cine e cel care i-a cucerit inima?

 
+2 click pentru
galerie

Frumoasa prezentatoare a emisiunii "Star News", de la Antena Stars, iubeşte din nou! Cel care i-a furat inima este Dorian Ungureanu, originar din Republica Moldova, are douăzeci şi opt de ani şi este dansator în trupa Loredanei.

S-au cunoscut la sfârşitul lui septembrie 2013, la filmările unei reclame. Nu au vorbit foarte mult, dar suficient încât să-şi dea seama că au multe lucruri în comun, că îi leagă aceleaşi pasiuni şi locuri.

S-au împrietenit, au început să poarte conversaţii telefonice, dar nu au depăşit limita prieteniei, întrucât Andra era încă într-o relaţie pe care încerca să o salveze. Îndrăgostit, Dorian nu s-a dat bătut şi a apăsat acceleraţia spre inima Andrei.

„Încă de la început am descoperit că avem multe lucruri în comun. M-a atras atitudinea lui în primul rând. Este un tip foarte deştept, descurcăreţ, cu o cultură generală vastă, sportiv, plin de viaţă.

Vorbeam foarte mult la telefon, încerca să găsească rezolvare la problemele cu care mă confruntam, mă susţinea în tot ceea ce făceam, mă sfătuia. Exact ceea ce îmi trebuia mie, a declarat Andra Tradaş pentru spynews.ro

Dar, cum săgeata lui Cupidon o atinsese şi pe ea, nu a rămas deloc indiferentă la sentimentele dansatorului şi, din ianuarie au decis să fie împreună.

„Ne-am întâlnit de câteva ori în calitate de prieteni, apoi am început să ieşim la film, să ne plimbăm şi, uşor, uşor, ne-am apropiat şi mai mult. Eu încheiasem o relaţie care nu mai avea niciun viitor.

Chiar dacă am încercat să îndreptăm lucrurile, ne-am dat seama că nu mai puteam avea acelaşi traseu. Aşa că nu eram pregătită pentru o nouă relaţie, dar lucrurile nu se aşează după cum vrei tu, ci după cum vor ele şi de la jumătatea lunii ianuarie suntem împreună”, a mai declarat Andra. 

Sursa: spynews.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest