Andrea Bocelli se simte „umilit și jignit” de restricțiile anti-coronavirus din Italia! Artistul a fost infectat cu COVID-19!

 

Andrea Bocelli se plânge că s-a simțit „umilit și jignit” din cauza restricțiilor impuse de autoritățile italiene în contextul pandemiei de coronavirus. Cântărețul de operă contestă regulile anti-COVID-19, chiar dacă atât el, cât și familia lui au fost infectați cu virusul de temut.

Reacția lui Andrea Bocelli a fost șocantă pentru italieni, dat fiind că în perioada cea mai dificilă prin care a trecut Italia în pandemia, artistul a cântat singur în fața Domului din Milano, în fața unei piețe pustii, spectacolul fiind transmis live și devenind cu rapiditate viral.

Mai mult de atât, șocul este cu atât mai mare cu cât, atât Andrea Bocelli, cât și apropiații artistului au fost infectați cu coronavirus , chiar dacă au avut o formă ușoară a bolii.

„Pandemia care a zguduit lumea m-a afectat, deși mai ușor, pe mine și pe alți membri ai familiei mele. Din respect față de cei pentru care infectarea cu virusul a avut consecințe mai grave am decis că ar fi mai bine să nu împărtășesc veștile. Nu am vrut să îmi alarmez inutil fanii și am preferat să protejez și confidențialitatea familiei mele”, a scris Andrea Bocelli pe pagina sa de socializare.

A avut o reacție virulentă

Andrea Bocelli s-a arătat extrem de nemulțumit de restricțiile impuse în Italia și a mărturisit că se simte „umilit și jignit” că nu a putut să părăsească locuința, atunci când și-a dorit, din cauza măsurilor luate de autorități.

„Nu am putut să părăsesc casa, cu toate că nu am comis vreo crimă. Am nevoie de soare și de vitamina D. Deci, pentru ce era tot acest simț al gravității? Să refuzăm să respectăm această regulă. Hai să citim cărți, să ne mișcăm, să ne cunoaștem între noi, să vorbim, să dialogăm”, a mărturisit artistul italian, susținând că oamenii are trebui să aibe dreptul de a refuza respectarea acestor reguli.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest