Andreea Antonescu, detalii despre divorţul de soţul ei! Care a fost motivul separării: „Ar trebui să accept realitatea”

 
+3 click pentru
galerie

Andreea Antonescu este o femeie liberă! După ce a anunţat că urmează să divorţeze de tatăl fetiţei sale, artista a mărturisit şi care este motivul pentru pasul decisiv.

Andreea Antonescu şi Traian Spak au fost căsătoriţi timp de 8 ani, perioadă în care au dat naştere unei fetiţe minunate şi frumoase, pe care o iubesc profund. Dar cu toate acestea, cei doi au decis că este cel mai bine pentru fiecare, cât şi pentru cea mică, să o ia pe drumuri separate.

În cadrul unei emisiuni TV, solista trupei Andre a declarat că se va axa pe cariera muzicală, dat fiind că visul ei a fost dintotdeauna sa cânte. Odată reîntoarsă în România, Andreea Antonescu s-a reapucat de cântat, atât alături de colega sa Andreea Bălan, cât şi solo.

,,Divorțul propriu-zis este în faza actelor, dar noi considerăm că suntem două persoane libere de câteva luni, în urma unei discuții pe care am avut-o. La începutul lunii aprilie, am realizat că trebuie să rămân în țară, pentru că toate proiectele mele sunt legate de muzică. Am zis că poate e pentru prima dată în viață când ar trebui să accept realitatea, să mi-o asum...'', a mărturisit vedeta în cadrul emisiunii.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest