Andreea Antonescu își dorește să devină din nou mamă. De Crăciun, pleacă în SUA la fostul său partener

 

Andreea Antonescu a surprins recent prin declarațiile sale despre viitor și familia sa. Este o mamă singură, nu intenționează să-și refacă viața sentimentală prea curând, însă are o dorință pe care speră să și-o îndeplinească. Artista vrea să devină mamă pentru a doua oară, iar fiica sa, Sienna, o susține în totalitate.

În urmă cu doi ani, Andreea Antonescu a anunțat că ea și partenerul său, Traian Spak, au decis să divorțeze. Cei doi s-au bucurat de o căsnicie fericită în America, acolo unde bărbatul este stabilit, iar rodul iubirii lor a fost o fetiță pe care au decis să o numească Sienna. Viața le-a demonstrat însă că uneori oamenii funcționează mai bine separați, așa că hotărârea despărțirii nu a întârziat să apară.

Artista a dezvăluit că motivul principal al separării de soț a fost incompatibilitatea lor în ceea ce privea planurile lor de viitor. În timp ce ea își dorea să se întoarcă în România, unde are numeroase proiecte, Traian Spak a vrut să rămână în SUA. Astfel, Andreea și Sienna s-au întors acasă, fericite că se pot bucura aici de viața pe care și-o doreau.

„Toate proiectele pe care le am mă țin în continuare în România. Cât despre el, este în continuare în Statele Unite și nu se gândește la întoarcerea în țară, lucru care este principalul inconvenient. Eu am viața în România, el în America.”, a declarat Andreea Antonescu pentru VIVA!.


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest