Andreea Antonescu, primele declaraţii despre divorţul de tatăl copilului ei! Cum îşi împart cei doi averea şi cine va avea custodia VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Andreea Antonescu a spus tot adevărul despre divorţul de soţul său! Artista a oferit primele declaraţii despre situaţia în care se află, după ce timp de mai bine de patru ani, au apărut speculaţii, cum că cei doi ar fi luat-o de mult pe alte drumuri.

Andreea Antonescu a făcut lumină în ceea ce priveşte relaţia cu soţul ei. Se pare că artista a confirmat zvonurile şi va divorţa de Traian Spak. Bărbatul i-a fost partener de viaţă timp de mulţi ani, iar împreună au o fetiţa care se numeşte Sienna.

Artista a declarat că acum sunt două persoane libere și că au luat această decizie de comun acord după ce și-a dat seama că planurile lor nu mai sunt comune. Mai mult, Andreea nu consideră că a fost vreun moment în care s-a produs declicul, ci că, în timp, țelurile lor s-au schimbat, iar timpul petrecut de fiecare pe câte un continent, i-a dezvoltat în direcții diferite, deși în urmă 7 ani când au luat decizia de a se muta în Statele Unite, Traian, a făcut un sacrificiu pentru ca ea să-și poate îndeplini visul, deși el nu ar fi vrut neapărat această schimbare.

„În momentul acesta, atât eu, cât și Traian suntem două persoane libere! Nu mai suntem implicați într-o relație, decizie pe care am luat-o împreuna încă de acum câteva luni. Între noi au rămas o relație de prietenie și… procedura birocratică! Dându-mi seama că planurile noastre nu mai sunt comune, eu am decis să deschid subiectul, asta după ce am analizat situația pe toate părțile. I-am spus sincer care este opinia mea legată de viitorul nostru ca relație, i-am explicat faptul că fiecare dintre noi are dreptul la a-și împlini visele, oricare ar fi ele. Timpul petrecut separat – dezvoltat pe fiecare în direcții diferite, bănuiesc. Divorțul nu s-a pronunțat încă, acest proces amânându-se strict din lipsă de timp, amândoi fiind foarte ocupați pe plan profesional! Eu nu am putut merge în State în ultima perioadă, iar el nu s-a putut întoarce în țară, dar încă de câteva luni suntem două persoane libere, care vor avea însă o relație pe vecie datorită Siennei. Semnarea unor hârtii nu ne ține în vreun fel legați unul de celălalt, dar nici nu ne împiedică să meargă fiecare pe drumul lui”, a declarat Andreea Antonescu pentru viva.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest