Andreea Antonescu, primele declaraţii după ce a cunoscut familia noului iubit: „Suntem cel mai ok” VIDEO

 

Andreea Antonescu şi Ştefan Manolache formează noul cuplu din showbiz! După ce au fost surprinşi de paparazzii Spynews.ro, motiv pentru care au fost nevoiţi să recunoască legătura amoroasă dintre ei, iată că lucrurile decurg mai bine ca niciodată, între cei doi.

Andreea Antonescu este mai fericită ca niciodată. Artista şi celebrul reporter de la Acces Direct au fost în Iaşi, în oraşul de provenienţă al lui Ştefan, unde s-au relaxat preţ de câteva zile, fiind şi o ocazie prielinică pentru Andreea să îi cunoască familia noului iubit.

Odată cu întoarcerea în Bucureşti, Andreea Antonescu şi Stefan Manolache au oferit primele declaraţii, pentru Antena Stars despre cum s-au simțit împreună în Iaşi, dar şi despre cum a fost primită artista, de familia noului iubit.

„Iaşi este şi a fost şi va rămâne probabil, unul dintre oraşele mele preferate. Un oraş foarte frumos pe care l-am descoperitt când aveam şapte ani şi cam asta este tot ce am de zis. În rest, ce a fost esenţial, am pus pe story.” a spus Andreea Antonescu.

„Suntem bine, am fost acasă şi acum ne-am întors la muncă. Suntem gata de muncă. Suntem cel mai ok.” a completat Ştefan Manolache


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest