Andreea Antonescu şi Ştefan Manolache, primele declaraţii după ce au fost surprinşi sărutându-se! „Nu sunt adepta aventurilor”

 
+3 click pentru
galerie

Andreea Antonescu iubeşte din nou! După ce vestea a fost dată, în exclusivitate, de Spynews.ro, atât artista, cât şi reporterul de la Acces Direct, Ştefan Manolache au oferit primele declaraţii despre imaginile surprinse de paparazzii.

Andreea Antonescu a depăşit o perioadă dificilă a vieţii sale, mai precis, divorţul de soţul său. După publicarea imaginilor în care a fost surprinsă sărutându-se cu Ştefan Manolache, artista a vobit deschisă desopre noua relaţie.

Chiar dacă nu formează un cuplu de mult timp, atât Ştefan Manolache, cât şi Andreea Antonescu simt fiorii dragostei. Cei doi au vorbit, în exclusivitate pentru Spynews.roşi au mărturisit că sunt împreună şi lucrurile sunt foarte frumoase între ei. Mai mult de atât, artista a mai menţionat şi faptul că tot ce îşi doreşte este linişte şi pace, în viaţa personală.

"Da, suntem împreună. Este o relație la început, dar serioasă. Nu sunt adepta aventurilor și sunt suficient de matură să nu mai doresc să fac nebunii. În momentul acesta atât aș vrea să declar pentru că îmi doresc liniște. Tot ce pot spune este că acum îmi e bine", a spus Andreea Antonescu, în exclusivitate, pentru Spynews.

Ştefan Manolache a avut numai cuvinte de laudă la adresa celei care i-a furat inima: „Andreea este o femeie superbă, o femeie matură, o femeie hotărâtă. Da, suntem împreună. Suntem bine. Ne este bine împreună", a spus Ştefan Manolache pentru Spynews.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest