Andreea Bălan a îngropat securea războiului cu George Burcea: ”Timpul le rezolvă pe toate”

 

Artista și actorul au ajuns în sfârșit să se înțeleagă, după o perioadă mai tensionată de care au avut parte imediat după divorț.

 

Jurata de la Te cunosc de undeva și George Burcea au trecut printr-o serie de tensiuni imediat după divorț, mai ales că la mijloc erau și cele două fetițe ale cuplului. În timp însă relația dintre cei doi foști iubiți s-a calmat, fiecare dintre ei și-a găsit liniștea în brațele altor parteneri.

 

În sfârșit mami și tati se înțeleg. Ne înțelegem bine și suntem ok. Timpul le rezolvă pe toate și maturitatea, înțelepciunea.”, a mai spus Andreea Bălan, pentru Antena Stars.

 

Vedeta a mai spus: Într-adevăr atunci când te despărți, ai perioade în care e mai ușor să dai vina pe celălalt, dar cu timpul începi să îți faci o retrospectivă și fiecare își conștientizează ce a făcut bine și ce a făcut rău. Și George s-a schimbat și reușim să ne înțelegem.

 

De altfel, cântăreața a precizat că nu regretă nicio relație din trecut, precizând că toate au adus o lecție importantă în viața ei. Fiecare relație a fost frumoasă și nu regret absolut nimic și niciun. Moment trăit cu persoanele din trecutul meu. ”, a mai dezvăluit cântăreața.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest