Andreea Bălan a trecut peste despărţirea de George Burcea! Cum s-a schimbat artista la nici jumătate de an de la separare/ VIDEO

 

Andreea Bălan a luat-o de la capăt după despărțirea de George Burcea. Chiar dacă la început, viața de mamă singură părea grea, artista s-a adaptat și a avut parte în viața ei nouă numai de schimbări pozitive!

Andreea Bălan a suferit foarte mult după divorțul de George Burcea. La cinci luni de la separare, viața artistei a luat o altă întorsătură și s-a schimbat complet. Vedeta a reușit să depășească momentele grele care păreau mult că îi va lăsa urme adânci toată viața și acum încearcă să fie, din nou, fericită.

Merg prin viață cu o dorință arzătoare să învăț, să mă schimb și să evoluez. Sunt mereu deschisă la nou, sunt pozitivă si indiferent de ce îmi oferă viața, văd partea plina a paharului.
Sunt încrezătoare în propriile forțe și totodată cred în oamenii pozitivi din viața mea”
, a scris Andreea Bălan pe pagina sa de Instagram!

La începutul acestui an, vestea că Andreea Bălan și George Burcea nu mai formează un cuplu zguduia întreg showbiz-ul românesc! Deși artista a încercat să repare situația și a căutat căi pentru a se reîmpăca cu tatăl copiilor ei, actorul a refuzat, motiv pentru care în luna aprilie actele de divorț au fost depuse.

Cei doi încă nu au ajuns la tribunal ca să semneze actele de divorț, din cauza pandemiei de coronavirus care a dat peste cap toate planurile, însă ce este clar este faptul că între doi nu mai există cale de împăcare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest