Andreea Bălan, amănunte despre divorțul despre George Burcea! „Îi spunem fostul soț”/ VIDEO

 

Nu mai există cale de întoarcere în despărțirea dintre Andreea Bălan și George Burcea. Din frumoasa poveste de dragoste pe care au trăit-o, cei doi au devenit protagoniștii unui scandal de proporții, în care jignirile și dezvăluirile șocante din intimitatea familiei formează temelia conflictului.

Și chiar dacă foarte multă lupe spera ca episodul certurilor să fie unul trecător, iată că lucrurile nu stau deloc așa, ci din contră. Andreea Bălan a dezvăluit în cadrul emisiunii „Showbiz Report” că George Burcea deja poate fi numit „fostul soț”, dat fiind că actele de divorț au fost deja depus. Iar motivul pentru care încă nu le-au semnat a fost starea de urgență, care i-a împiedicat să ajungă la notar. „Putem să îi spunem fostul soț pentru că actele a fost depuse.” a spus blondina.

Și chiar dacă a fost făcută cu ou și cu oțet de fostul partener de viață, Andreea Bălan speră ca timpul să le rezolve pe toate, iar peste câteva luni să poată discuta ca doi oameni civilizați, fără să se certe, de dragul fetițelor sale.

„Pentru mine este foarte important ca fetele să fie fericite. Și indiferent de ce va fi între mine și eu, niciodată nu voi vorbi urât în fața lor. Pentru că am făcut terapie și în momentul în care respingi fostul partener, înseamnă că respingi copilul, pentru că face parte și din mama și din tata. Eu îmi doresc ca Ella să crească cu acest vis frumos, că din iubirea noastră am venit noi două. Uite ce nuntă au mai făcut. Nu trebuie să știe fetele toate detaliile. De aceea îmi pare foarte rău că apar tot felul de lucruri în presă, așa că nu o să mai zic absolut nimic ca să nu mai escladez un comportament neadecvat. (...) Sunt pusă în fața faptului să mă apăr. Mai bine tac din gură. Din păcate, relațiile, de când ne-am despărțit, sunt extrem de reci și sunt doar mesaje ciudate, dar cred că timpul le așază pe toate. Și sigur toată supărarea va dispărea și vom avea o relație civilizată.” a mai spus Andreea Bălan.

Vrea să își refacă viața

Mai mult decât atât, artista a dezvăluit că nu ar spune „nu” unei noi relații și chiar ar îndrăzni să iubească, din nou, un alt bărbat, în ciuda tuturor decepțiilor amoroase pe care le-a avut. Dar planurile astea sunt pentru viitorul îndepărtat, căci, după spusele Andreei, acum o să își dedice timpul în totalitate micuțelor sale.

„Sunt mult mai bine. Șocul a fost la început, dar am avut câteva luni de adaptare. Probabil și forța pe care o am adunată din experiențele trecute negative m-a făcut puternică. Sunt în continuare deschisă iubirii, pentru că sunt tânără. Eu cred că în doi trei ani voi avea o nouă relație, pentru că am nevoie de timp să mă ocup de fete și este foarte important să mă ocup acum de ele.” a dezvăluit cântăreața pentru Showbiz Report.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest