Andreea Bălan cere custodia totală a fetițelor, George Burcea refuză vehement! Detalii despre prima înfățișare la tribunal în procesul de divorț

 

În urmă cu puțin timp a avut loc prima înfățișare la tribunal în procesul de divorț dintre Andreea Bălan și George Burcea. Chiar dacă amândoi s-au prezentat în fața instanței, până se vor putea separa oficial, va mai dura ceva, iar asta pentru că nu se pot pune de acord în privința anumitor aspecte precum: custodia celor două fetițe pe care le au împreună.

Deși a trecut aproape un an de când Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit, din cauza pandemiei de coronavirus, cei doi nu au putut depune actele de divorț la tribunal, până acum. Abia pe data de 1 octombrie a avut loc prima înfățișare la tribunal și chiar dacă amândoi au fost prezenți în fața instanței, se anunță un proces lung, din cauza dorințelor pe care le au.

Una dintre ele venind chiar din partea Andreei Bălan, care își dorește custodia totală a fetițelor, lucru cu care George Burcea nu este de acord deloc.   

„Andreea știe că divorțul va dura câteva luni, dar pe ea nu o deranjează. Oricum, este decisă să prezinte judecătorilor lucrurile exact așa cum stau, să demonstreze că George nu este potrivit pentru a avea grijă de copii, mai ales după ce a consumat droguri și a avut ieșiri publice extrem de dure la adresa ei.”, potrivit wowbiz.ro.

Mai mult de atât, se pare că artista va solicita și creșterea pensiei alimentare pe care George Burcea va trebui să o plătească lunar, asta după ce actorul a făcut parte dintr-un proiect televizat, în urma căruia a obținut o sumă frumușică de bani.

„Normal, acum, că George a fost la Ferma, i-au crescut și veniturile și, logic, va crește și cuantumul pensiei alimentare pe care o va avea de plătit, mai ales că are de achitat și sume din urmă, în momentul în care va rămâne o sentință definitivă. Iar Andreea va solicita, așa cum este și normal, plata întregii sume datorate, până la ultima centimă, mai ales că observă că George se comportă din ce în ce mai urât.”, a spus un apropiat al foștilor soți.

Cât despre replicile acide pe care George Burcea le-a tot lansat spre Andreea Bălan în ultima vreme, se pare că artista nu are de gând să ia nicio măsură în direcția asta, singura ei preocupare fiind creșterea și educația fetițelor.

Acum, singura ei preocupare este să se ocupe de fetițe, nu să intre în discuții inutile. Oricum, ea preferă să nu spele pe jos cu George, deși ar avea cu ce, pentru că nu vrea să dea explicații fetițelor când acestea vor crește mai mari și vor pune întrebări despre comportamentul părinților lor", a mai spus cunoștința Andreei Bălan și a lui George Burcea, potrivit Wowbiz.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest