Andreea Bălan, dărâmată de vizitele pe care le face George Burcea, fetițelor sale, în izolare! Cum arată întâlnirea dintre cei doi

 

Andreea Bălan trece printr-o perioadă extrem de grea. La fix un an după ce a fost la un pas de moarte, vedeta anunța divorțul de George Burcea, tatăl celor două fetițe minunate: Ella și Clara. Iar colac peste pupăză, exact atunci când avea cel mai mare nevoie de fostul partener de viață, din cauza pandemiei de coronavirus, artista s-a trezit în postura de mamă singură, care trebuie să se descurce, orice ar fi, pentru copiii săi.

Izolată la domiciliu, alături de cele două fetițe și de mama sa, Andreei Bălan nu îi este deloc ușor, chiar dacă încearcă să mascheze acest lucru prin fel și fel de postări pe social media, în care se afișează cu ditamai zâmbetul pe față. Potrivit Spynews.ro, surse apropiate cântăreței  au dezvăluit că viața ei, în carantină, este dificilă, din toate punctele de vedere.

Așa după cum a arătat George Burcea, în ultimele postări de pe contul său personal, actorul continuă să le viziteze pe cele mici, în ciuda tuturor problemelor pe care le are cu Andreea Bălan. Iar pentru că povestea de dragoste dintre cei doi nu s-a încheiat deloc în condiții... roz, atât artista, cât și fostul partener au făcut un compromis de dragul fetițelor pe care le au împreună.

Astfel că George și Andreea dau „nas în nas” în fiecare săptămână, atunci când actorul vine la fosta locuință să le vadă pe fiicele sale, doar că în afară de bucurie, nu le mai oferă nimic altceva Clarei și Ellei. Adică nu „cotizează” în niciun fel nevoilor sale, tot suportul financiar venind din partea Andreei Bălan.  

Chiar și așa, artista nu a putut trece peste sentimentele pe care i le-a purtat fostului soț, motiv pentru care, exact cu o zi înainte ca George să revină în casa, în care au trăit clipe pline de fericire, ca o familie, a scris un text cu subînțeles pentru actor, plin de supărare și durere.

„Fericirea și iubirea se învață în copilărie atunci când ești iubit de către părinții tăi. Dacă nu ai parte de iubire când ești mic, mai târziu în viață nu vei ști să fii fericit, nu vei ști să iubești și să accepți iubirea celor din jur”, a fost o parte din mesajul Andreei Bălan. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest