Andreea Bălan, de urgenţă la spital cu fața plină de sânge: „Am avut nevoie de cusături”

 

Andreea Bălan și-a îngrijorat fanii după ce s-a fotografiat cu fața plină de sânge. Artista le-a povestit fanilor că a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a căzut și s-a lovit cu fața de asfalt. Mai exact, artista se plimba cu rolele alături de fetițele ei, Clara și Ella prin parc, însă într-un moment de neatenție, aceasta s-a dezechilibrat și s-a accidentat destul de grav la nivelul feței, motiv pentru care a ajuns de urgență la spital, acolo unde a avut nevoie de cusături.

 ''Ieri a fost o zi memorabila care va ramane intiparita un pic pe fata mea (la propriu). La 3 minute dupa ce am facut aceasta poza vesela, am pupat bordura (la propriu). Ca de, am crezut ca pe role e la fel ca pe gheata, dar am aflat ca e mai greu si cazaturile sunt si mai urate (ramai lipit de asfalt, nu aluneci. Am avut nevoie de cusaturi in urgenta, iar doctorul mi-a cusut buza de sus si ii multumesc muuult pentru promptitudine.

Oftica mare e, ca am cazut asa simplu in fata casei dupa 3 luni in care am facut acrobatii si nebunii pe gheata. In concluzie, cateodata nu sunt chiar wonderwoman, mai si cad (la propriu si la figurat), dar ma ridic si merg la doctor, sau imi sun grupul de suport (psihic) si imi revin instant, imi iau pelerina si zbor iar'', a scris Andreea Bălan pe rețelele de socializare.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest