Andreea Bălan, declaraţie uimitoare: "Michael a fost un partener bun de distracţie"

 
+2 click pentru
galerie

Andreea Bălan și Michael aveau o relaţie de mai bine de un an, însă au decis să se despartă. Cântăreaţa a dezvăluit motivele pentru care au făcut acest pas şi a avut numai cuvinte de laudă despre el.

Andreea Bălan susţine că Michael a ajutat-o să depăşească suferinţa după despărţirea de Keo. Solista susţine că este un bărbat bun, dar nu are niciun viitor alături de el.

"A fost o relaţie frumoasă şi o relaţie asumată. Am obosit să fac naveta în America. Distanţa şi-a spus cuvântul. El a apărut într-un moment foarte greu al meu, eram în depresie. Acest băiat mi-a dat dragoste. Am călătorit în şapte ţări cu el. Am fost foarte îndrăgostită şi m-am agăţat de el să scap de depresie. Michael a fost partener bun de distracţie. Bănuiesc ce este în sufletul lui şi sper să treacă şi el peste. Am suferit foarte tare, dar nu aveam un viitor. El a scris despre despărţirea noastră pe Facebook şi de acolo s-a preluat. Voi face schimbări multe în viaţa mea. Cu el am evoluat spiritual şi emoţional", a spus Andreea Bălan la Răi da buni, de la Antena Stars.

Anul trecut, în primăvară, Andreea și Michael s-au cunoscut la Barcelona, pe când artista încerca să îl uite pe fostul ei iubit, surprins în timp ce o înșela. Cei doi s-au îndrăgostit fulgerător unul de celălalt și, de-a lungul perioadei scurse de atunci, au părut să se înțeleagă perfect. Din păcate pentru ei, distanța și-a spus cuvântul, iar carierele lor nu le-au permis luxul să trăiască în aceeași țară, așa cum și-ar fi dorit ei.

L.F.

⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest