Andreea Bălan, declarații profunde: ”Trăiesc pentru prima dată o iubire curată, profundă și fără greutate”

 

Jurata de la "Te cunosc de undeva" se simte iubită și iubește. Cum decurge relația cu Victor Cornea.

 

La un moment dat au apărut zvonuri potrivit cărora Andreea Bălan și Victor Cornea s-ar fi căsătorit în secret. În special după ce numele de familie al tenismentului a apărut pe legitimația artistei. Și la momentul respectiv, Andreea Bălan a dezmințit astfel de informații, dar și acum a spus că încă nu și-a unit destinele în fața ofițerului stării civile și a lui Dumnezeu cu Victor Cornea.

 

Încă nu. Abia am primit certificatul de divorț, a durat ceva. Să respir. Nu asta cred că este important.”, a precizat Andreea Bălan pentru Antena Stars.

 

Artista a făcut însă o mărturisire: simte că trăiește alături de tenisman cea mai frumoasă și curată poveste de dragoste de până acum. Cel mai frumos sentiment din Univers este iubirea. Cu toții căutăm iubirea. Trecem prin experiențe neplăcute ca să învățăm să ne iubim pe noi. După ce ne iubim noi pe noi, apoi abia reușim să atragem persoane care să ne iubească. Trăiesc pentru prima oară o iubire curată, profundă și fără greutate.”, a declarat Andreea Bălan, recent, pentru Antena Stars.

 

Ea a dezvăluit și cât de grea este viața alături de un sportiv de performanță, dat fiind că este plecat în turnee foarte mult timp. Un jucător de tenis este plecat 11 luni din an, din 12. A fost acasă în decembrie. Nu merg peste tot. Plec cam o săptămână pe lună sunt cu el în turnee.”, a mai precizat artista


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest