Andreea Bălan, despre prima dragoste a sa! Care a fost motivul despărțirii: „Voia să ne mutăm împreună”

 

Andreea Bălan a fost protagonista unor relații cu final nefericit. Încă de la prima sa dragoste, artista s-a confruntat cu o decepție imensă, dar de data aceasta, nu din cauza partenerului de care era profund îndrăgostită, ci din cauza deciziilor sale.

Andreea Bălan și Teo Păcurar au format un cuplu între anii 2005-2006, iar povestea de iubire s-a încheiat atunci când au decis că planurile lor de viitor nu coincid. Artista și fostul partener s-au logodit și și-au tatuat câte un inel de logodnă pe decetul inelar și nu mult a durat până au plănuit următorul pas.

La un an distanță după gestul de iubire, Teo i-a propus Andreei să se mute împreună la Bistrița. Și chiar daca artista, inițial, a fost de acord, la puțin timp după accept, cântăreața a conștientizat că este mult prea devreme să renunțe la dezvoltarea unei cariere de succes, astfel că relația a ajuns la final.

În urmă cu ceva timp, Andreea Bălan dezvăluia că dorința fostului partener de viață de a întemeia o familie alături de ea era mult mai puternică decât a ei, la vârsta aceea: „Teo şi-a dorit foarte mult să-şi întemeieze o familie, să avem copii, să ne mutăm împreună la Bistriţa, la părinţii lui şi dacă iniţial am fost de acord, am realizat totuşi că nu sunt pregatită pentru a avea o familie şi am ales să-mi văd mai departe de cariera mea. Cu Teo am rămas foarte buni prieteni, pentru ca despărţirea să nu fie atât de dureroasă”, spunea artista. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest