Andreea Bălan, despre ultimatumul pe care i l-a dat lui George Burcea înainte de divorț! „Frustrarea mea s-a adâncit”

 

Afară-i vopsit gardul, înăuntru leopardul! O expresie care definește perfect relația dintre Andreea Bălan și George Burcea. Și spunem asta pentru că deși păreau că formează cuplul ideal, într-un final s-a dovedit că lucrurile stăteau cu totul altfel în intimitate. La aproape jumătate de an de la separare, cântăreața a povestit cum a aflat că soțul său nu este ceea ce pare și cum a reacționat actorul atunci când i-a dat ultimatumul.

Andreea Bălan a avut un an extrem de dificil. A fost la un pas de moarte atunci când a născut-o pe Clara, la câteva luni de la nuntă s-a despărțit de tatăl copiilor săi, iar de atunci viața sa a fost ca un rollercoaster emoțional.  

Cum s-a ajuns la despărțire

Andreea Bălan a dezvăluit pentru viva.ro că după ce s-au întors din vacanța de vis pe care a avut-o alături de George Burcea și de cele două fetițe, actorul a început să lipsească de acasă și să îl vadă extrem de rar, invocând motivul că filmează pentru scurtmetraje.

”Cum ne-am întors (n.r din vacanță), el a început niște filmări la scurtmetraje și, timp de două săptămâni, a venit acasă, doar trei-patru ore pe noapte, cât să doarmă, astfel că noi nici măcăr nu ne mai vedeam.”, a spus Andreea Bălan pentru Viva.ro

Fiind sigură că la mijloc este vorba de ceva mai mult de atât, Andreea Bălan a început să joace rolul detectivului și să întrebe în stânga și în dreapta ce se întâmplă, de fapt, cu George Burcea. După ce a aflat detalii șocante despre partenerul de viață, artista i-a dat un ultimatum și l-a pus să aleagă între familie și vicii.

”Frustrarea mea s-a adâncit și am încercat să pun tot felul de întrebări în stânga și-n dreapta și astfel, am aflat anumite lucruri cu care n-am fost de acord. I-am spus atunci: ori se îndreaptă, ori ne despărțim, și a ales să plece”, a mai spus artista pentru sursa citată. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest