Andreea Bălan, detalii din culisele America Express: ”Asta a fost cel mai greu”

 

Experiența trăită în America Latină a fost una destul de dificilă pentru Andreea Bălan și Andreea Antonescu. Ce le-a marcat profund pe cele două cântărețe concurente.

 

Andreea Bălan a vorbit la Antena Stars despre experiența avută în cadrul reality-show-ului America Express. Chiar dacă nu a divulgat foarte multe aspecte, artista a recunoscut că nu traseul a fost cel care a marcat-o foarte tare, ci dorul de casă, de cele două fetițe ale sale. Deși acesta a fost în multe momente apăsător, nici ea, nici Andreea Antonescu nu și-au pus în niciun moment problema de a renunța la întrecere.

 

„Cel mai greu a fost în America Express. Acolo am stat mai mult. Acolo ne-a fost foarte greu. Am vrut să ne întoarcem de dorul fetițelor. Noi am făcut față la toate provocările, toate nebuniile, dar cel mai greu a fost dorul de casă. S-au întâmplat multe lucruri neprevăzute. Ideea e că orice plan ți-ai fi făcut de acasă, acolo este dat la o parte. Am fost foarte organizate și foarte ambițioase și ne-am făcut și aliați, că doar nu pleci la război fără aliați. Am avut niște strategii care au dat roade până la final”, a spus Andreea Bălan, la Antena Stars.

 

Artista a spus că o cunoaște extrem de bine pe partera ei din timpul emisiunii, astfel încât nu aveau cum să apară neînțelegeri între ele, pe parcursul traseului din America de Sud: „Nu s-a pus problema, pentru că ne cunoaștem de 20 de ani, cu bune și cu rele și știm exact când trebuie să cedăm sau când cealaltă are o zi mai puțin bună, cealaltă vine și compensează. Eu am acceptat să merg în emisiune, atunci când am fost pregătită psihic și fizic. În alți ani, nu aș fi făcut față, dar ca să mergi într-o astfel de competiție, trebuie să lucrezi cu tine, să nu iei lucrurile personal, că îți dai seama că lucrurile sunt ca să te provoace și să iei totul cu calm, să nu te mai enervezi și eu am lucrat în sensul acesta”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest