Andreea Bălan, dezvăluiri despre bărbatul care îi este alături după despărțirea de George Burcea: „Cel mai stabil”

 
+3 click pentru
galerie

Vestea că Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit a picat ca o bombă în showbiz-ul autohton. După separare, artista “a primit” rolul de mamă singură, care trebuie să aibă grijă de cele două fetiție ale sale cu orice preț, iar alături îi este, necondiționat, femeia care i-a dat viață. Dar pe lângă mama sa, mai există și un bărbat care nu a lăsat-o singură, în una dintre cele mai grele perioade ale vieții sale.

Andreea Bălan și George Burcea au decis să meargă pe drumuri separate, după doar câteva luni de căsnicie, în ciuda faptului că au două fetițe împreună. După despărțire, au ieșit la iveală informații șocante din trecutul actorului și din intimitatea relației celor doi, lucru care a făcut și mai dificilă despărțirea pentru artistă. Dar cu toate astea, cântăreața nu a vrut să se dea bătută nicio clipă și a trecut peste durere, ca să își poată crește fetițele așa cum și-a propus.

De la bun început, pe drumul de mamă singură, alături de Andreea Bălan a fost femeia care i-a dat viață și care a crescut-o, cât și unul dintre cei mai buni prieteni: Petrișor. Relația dintre cântăreață și celebrul dansator este una specială, de mai bine de 12 ani și în ciuda perioadei lungi de timp de când se cunosc, cântăreața a mărturisit că nu au avut niciodată certuri serioase și se înțeleg de minune.

Andreea Bălan a postat pe contul său de socializare o serie de imagini cu Petrișor, dat fiind că a fost ziua lui de naștere, iar una din poze a venit însoțită de mesajul: ”El este cel mai stabil bărbat din viața”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest