Andreea Bălan, îngenuncheată de durere după ce a lansat o piesă despre despărțirea de George Burcea: „Ruptă în bucăți”

 
+2 click pentru
galerie

Andreea Bălan a avut parte de un an extrem de dificil. A fost la un pas de moarte, atunci când a adus-o pe lume pe Clara, iar la câteva luni după ce s-a căsătorit, a anunțat că va divorța de George Burcea, din cauza schimbării bruște de comportament a acestuia. Iar pentru că un cântăreț se folosește de experiențele marcante pe care le trăiește, precum un pictor, de o pensulă ca să picteze, Andreea a decis să lanseze o piesă care este plină de simboluri și care prezintă etapele despărțirii de tatăl copiilor săi.

Andreea Bălan a dezvăluit că ultimul an trăit a fost precum un rollercoaster emoțional, din cauza amalgamului de evenimente care au avut loc în viața ei. Artista a dezvăluit că pe patul de spital a luat decizia de a se căsători cu George Burcea, fiind convinsă că drama i-a unit mai mult ca niciodată, însă lucrurile nu au stat deloc așa.

„Apoi, schimbarea de comportament a soțului meu a venit ca un șoc pentru mine. Iar faptul că mă confrunt cu un divorț atât de repede după nuntă a fost din nou o tristețe la care nu m-am așteptat niciodată”, a declarat Andreea pentru revista VIVA!

A îmbrăcat rochia de mireasă în noul clip

Ultima piesă lansată de Andreea Bălan este rezumatul relației cu George Burcea și spune exact ceea ce a simțit și cum a ajuns iubirea lor. Cuprinsă de emoțiile contradictorii pe care le-a trăit pentru tatăl copiilor săi, artista a izbucnit în lacrimi la sfârșitul filmărilor clipului din cauza semnificației acestuia.

„Mai întâi, șocul, prin împietrirea emoțională (sunt prezentată că o statuie), apoi suferința – printr-o scenă în care sunt îmbrăcată în roșu, apoi faptul că mă privesc în oglindă, în rochia de mireasă, și mă văd ruptă în bucăți, iar pe urmă renașterea, printr-un fluture pe care îl port la gât, fiind pe jumătate goală, îmi arată vulnerabilitatea. Iar ca statement al videoclipului este tabloul Picasso – «Garçon à la pipe», recreat cu mine.” a mai spus Andreea Bălan pentru sursa menționată anterior.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest