Andreea Bălan, lacrimi de fericire! Ella îi calcă pe urme: „Îmi doresc foarte mult să-și urmeze visele…”

 

Cântăreața are cu ce se mândri: Ella îi moștenește talentul și îi știe deja toate melodiile. Declarații exclusive la Antena Stars.

 

Andreea Bălan radiază de fericire după ce a remarcat că micuța Ella îi calcă pe urme. Cântăreața a urcat prima oară pe scenă alături de micuțele ei și a fost impresionată de talentul fetițelor ei. Chiar dacă are doar 6 anișori, Ella știe deja pe dinafară toate melodiile mamei sale.

 

Artista, vizibil emoționată că a urcat pe scenă alături de copilele ei, a acordat un interviu exclusiv pentru Antena Stars, în care a spus ce își doresc cele mici să ajungă atunci când vor crește. Ella visează să urmeze cariera mamei sale, în vreme ce fetița cea mică, Clara, care are abia trei ani, visează să devină sirenă!

 

„Îmi doresc foarte mult ca ele să își urmeze visul, indiferent că este muzica sau altceva. Ella a spus la serbarea din primăvară că vrea să fie solist vocal și că vrea să fie cântăreață ca mami, iar Clara vrea să fie sirenă. Vom vedea. Ella, pentru că e mai mare, cântă mai bine. Clara e prea mică la 3 ani, deocamdată nu-mi dau seama. Ella știe toate melodiile mele și îmi cere în mașină să-i pun toate melodiile mele.”, a declarat Andreea Bălan, pentru Antena Stars


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest