Andreea Bălan lansează un nou atac la adresa lui George Burcea: „Mi-aș dori să fie mai des cu fetițele, dar atât se dorește”/ VIDEO

 

Andreea Bălan este o femeie puternică și dovedește asta pe zi ce trece! După despărțirea de George Burcea a îmbrățișat rolul de mamă singură și se dedică întru totul creșterii fetițelor sale. Însă chiar și așa, regretul că cele două micuțe nu petrec suficient timp cu tatăl lor, este uriaș.

Invitată în cadrul emisiunii „Acces Direct, Andreea Bălan a venit însoțită de cele două minuni ale sale, Clara și Ella. Și chiar dacă micuțele îi aduc zâmbetul pe buze indiferent de momentele grele prin care trece, câteodată se întristează când se gândește că George Burcea nu petrece atât de mult timp cu ele precum ar trebui și precum și-ar dori și ele.

Deși are un program suprasolicitant, Andreea Bălan a mărturisit că încearcă, poate și trebuie să facă față tuturor provocărilor, mai ales că fetițele sale depind în totalitate de ea.

“Nu îmi este ușor, este greu să fiu mamă singură și eu să fiu cea care are grijă de ele, de casă, de tot… dar pot!
Programul meu se închide la cinci jumate. Tot ceea ce trebuie să rezolv trebuie să fac în timpul zilei, pentru că apoi o iau pe Ella de la grădiniță.  
Din momentul acela sunt a lor: mergem în parc, la mall, mare, munte, parc”, a declarat Andreea Bălan.

Andreea Bălan, un nou atac la adresa lui Burcea

Andreea Bălan a mai susținut că mare parte din timpul ei este petrecut cu cele două fetițe, însă și-ar dori ca și George Burcea să își aranjeze programul în așa fel, încât să le viziteze mai des, mai ales că micuțele îi simt lipsa de cele mai multe ori.   

“O dată pe săptămână cu tati și în rest cu mine! 99% din timp ele sunt cu mine. Mi-aș dori să fie mai des, mi-aș dori să fie mai mult, dar atât se dorește”, a mai precizat Andreea Bălan


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest