Andreea Bălan, mamă şi tată pentru fiicele ei! Cum se descurcă artista fără George Burcea/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit după cinci ani de relație și după doar câteva luni de la cea mai grandioasă nuntă din showbiz. Astfel că, blondina s-a trezit în ipostaza de a avea grijă, singură, de cele două fetițe minunate: Ella și Clara.

În vlog-ul său, Andreea Bălan a arătat cum se descurcă fără George Burcea. Artista e şi mamă şi tată pentru fiicele ei, dar cu toate acestea, a dezvăluit că îşi caută bărbat care... să o ajute la montat tricicleta, un cadou pentru una din micuțele sale.

”Căutam bărbat care să ne monteze lucruri prin casă. Scrieți-mi în comentarii cine este dispus, disponibil, căutăm bărbat care să ne ajute în casă să monteze lucruri, biciclete”, a spus Andreea Bălan în timp ce încerca să asambleze tricicleta și numeroase jucării pentru fetițele sale.

Frumoasa Andreea Bălan se descurcă de minune cu cele două fetițe. Nu-i lipsește nici ajutorul mamei, dar sunt câteva lucruri la care blonda ar avea nevoie de o mână de bărbat.

Cum să se abțină să le facă tot felul de surprize, când bucuria lor o fac pe Andreea să se topească?

Și dacă tot a trecut la capitolul cadouri pentru fetițeie ei, să fie cât mai multe jucării! Că acum atât Clara, cât și Ella au timp berechet  de joacă și profită de momentele petrecute cu mama lor, Andreea, iar asta se vedete din zâmbetele lor. Iar dacă vreți să vedeți cum se descurcă Andreea Bălan din ipostaza de mămică singură, dați play clipului de mai jos.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest