Andreea Bălan nu a trecut încă peste durerea provocată de George Burcea! Cine-i alină rănile: „Iubirea îți dă putere”/ VIDEO

 

Andreea Bălan încă nu a trecut peste suferința provocată de plecarea lui George Burcea din sânul familiei. Invitată la „Observator”, artista a vorbit deschis despre momentele de vulnerabilitate care încă îi marchează existența și despre cine îi alină rănile atunci când are nevoie.

Andreea Bălan și George Burcea nu mai formează un cuplu de mai bine de jumătate de an, dar chiar și așa, artista a recunoscut că încă mai există momente în care plânge și se consumă din cauza trecutului.

Cine-i alină rănile Andreei Bălan

Mamă a două fetițe minunate, Andreea Bălan a mărturisit că Ella și Clara sunt cele două minuni ale ei datorită cărora poate trece peste toate obstacolele pe care viața i le pune în cale. Mai mult de atât, cântăreața a mărturisit că tot ele îi șterg lacrimile atunci când plânge și îi dau putere să depășească greutățile.

”O mamă își ia puterea întotdeuna de la copii, și cred că iubirea unei mame pentru copiii săi este nemărginită și aceea iubire îți dă o putere uriașă”, a spus Andreea Bălan la Antena 1.

Cât despre noul partener pe care îl are, blondina preferă să păstreze discreția și să nu ofere niciun detaliu despre bărbatul care acum îi aduce zâmbetul pe buze. Deși imediat după despărțirea de fostul soț, vedeta nu credea că va fi posibil să se îndrăgostească prea curând, iată că altul a fost destinul ei, iar acum se bucură de povestea de dragoste pe care o traiește cu noul iubit.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest