Andreea Bălan, o ghinionistă în amor! Ce a spus despre decepțiile din dragoste pe care le-a trăit: „Extraordinar de greu”

 

Când vine vorba de ghinion în dragoste, Andreea Bălan este una dintre vedetele din fruntea listei! Deși este una dintre cele mai dorite femei din showbiz-ul autohton, artista a avut parte de nenumărate decepții în amor, din cauza cărora a suferit extrem de mult.

Chiar dacă este clișeică alăturarea cuvintelor „femeie puternică”, Andreea Bălan a dovedit ani la rândul că este într-adevăr una și a reușit să facă față unor situații limită, care, poate, pe altcineva ar fi pus la pământ.

Întotdeauna transparentă și dedicată admiratorilor săi, Andreea Bălan a vorbit pe canalul său de YouTube despre obstacolele în dragoste pe care le-a întâmpinat, dar și despre cele două relații lungi care au avut finaluri nefericite.

Cântăreața a mărturisit că orice despărțire a fost greu de suportat, dar totul a devenit și mai apăsător, în momentul în care a petrecut o bună bucată din viața ei alături de o persoană, care, la sfârșitul tuturor lucrurilor frumoase trăite împreună, a reușit să o dezamăgească.   

”Orice despărțire este grea. Cu cât ai stat mai mult, cu atât este mai grea. Și totodată dacă ai copii este mai grea. Am avut o relație de 8 ani și aceea despărțire a fost extrordinar de grea, pentru că a fost o relație foarte lungă și în momentul în care stai atâția ani cu cineva acel om face parte din tine. Chiar dacă cu fostul soț am avut o relație mai scurtă, de 4 ani jumătate, din această relație au rezultat doi copii.”, a spus Andreea Bălan pe canalul său de YouTube. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest