Andreea Bălan, pregătită de o nouă relație, după despărțirea de George Burcea: „Sunt tânără”

 

Vestea că Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit a șocat pe toată lumea! Cei doi au pus punct mariajului, după cinci ani de relație și la doar câteva luni după ce au spus un mare „Da!” în fața lui Dumnezeu. Și chiar dacă a trecut printr-o mare decepție, vedeta nu se teme să iubească, din nou.

Andreea Bălan și George Burcea au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz, invidiate de toată lumea, dar cu deseori aparențele înșală, cei doi au sfârșit prin a fi protagoniștii unui scandal de proporții. După ceva timp, apele s-au mai calmat, iar ei au ajuns la un consens de dragul celor două fetițe pe care le au împreună.

Și chiar dacă separarea, propriu-zisă, a avut loc, după ce George Burcea s-a mutat într-un apartament, el și Andreea Bălan n-au putut semnat încă actele de divorț, din cauza pandemiei de coronavirus, dar odată ce starea de urgență va fi ridicată, cei doi vor fi despărțiți cu acte în regulă.

Până atunci, Andreea Bălan are grijă de cele două micuțe, din toate punctele de vedere, dat fiind că George Burcea nu cotizează cu niciun leu la creșterea Ellei și a Clăriței. Din fericire, artista o are pe mama sa ca aliat 24 din 24 de ore, dar cu toate astea, simte lipsa bărbatului din casă.

Și chiar dacă rănile încă sunt proaspete, Andreea Bălan a dezvăluit, în cadrul unui interviu online, că va vrea, la un moment dat, să îsi refacă viața pentru că în ciuda tuturor experiențelor tumultoase pe care le-a avut, este o femeie tânără cu mare poftă de viață.

”Sunt tânără. Îmi doresc la un moment dat să am și eu un partener. Nu îmi doresc să îmbătrânesc singură”, a spus Andreea Bălan pe YouTube.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest