Andreea Bălan, prima reacție după ce George Burcea a jignit-o pe instagram! „Ia la mișto dosarul penal pe care îl are”

 

Deși Andreea Bălan și George Burcea au avut o înțelegere, aceea să nu se mai atace unul pe celălalt și singura prioritate să fie creșterea celor două fetițe pe care le au împreună, se pare că actorul nu putut respecta prea mult ceea ce au stabilit și chiar în seara de Paște, fostul partener al blondinei a atacat-o dur pe cântăreață, prin niște mesaje pe care le-a postat pe instagram.

Înainte de miezul nopții a repostat de pe contul oficial de instagram al Ella, fata cea mare, mai mult poze cu aceasta. Înainte de seria de imagini cu cea mică, George Burcea mai publicase o poză care ilustra un individ cu un satâr la gât - fotografie despre care a spus actorul că facea parte dintr-un scurt metraj din care jucase.

După acest gest, actorul a descoperit că nu mai are acces la contul fiicei sale, iar acest lucru la enervat la maximum pe George Burcea, ulterior postând mai multe mesaje dure, la adresa Andreei Bălan. Puțin după miezul nopții a venit și reacția Andreei Bălan. Artista i-a explicat public lui George Burcea, motivul pentru care i-a dat block de pe contul de instagram al fiicei lor, dar totul în van, pentru că jignirile s-au mutat în mediul privat.

În cadrul unui interviu, în exclusivitate, pentru Antena Stars, Andreea Bălan a vorbit cu lux de amănunte despre situația actuală dintre ea și George Burcea, cât și despre motivele pentru care s-a văzut nevoită să îi dea block pe instagram, de pe contul fiicei sale.

„Îmi pare foarte rău că fostul meu soț lovește în mine și că nu gândește de multe ori și uită că sunt mama copiilor lui și că trebuie să aibă o relație civilizată cu mine, de dragul copiilor. Eu am încercat pe cât posibil să nu spun foarte multe lucruri și să nu dezvălui cu exactitate lucrurile urâte dintre noi, de dragul fetelor, dar se pare că el nu se poate abține.” spus Andreea Bălan

Pare-se că artista nu a fost deloc încântată să vadă poze cu satâr pe contul fostul partener de viață. Așa că a luat decizia de a-l bloca, pentru a nu mai da share și pentru a nu apărea copiii lângă astfel de postări periculoase.  

„Totul a pornit de la faptul că el postează, în mediul online, tot felul de lucruri destul de urâte, care pe mine m-au deranjat. De exemplu, un satâr la gâtul unui om, o gogoașă dată printr-o liniuță de făină care, oarecum, ia la mișto dosarul penal pe care el îl are. Înjură oamenii pe facebook. Și de fiecare dată când a făcut aceste postări, eu în privat i-am spus, te rog, nu mai posta așa că nu îmi face bine, nu îți face nici ție bine, mai ales în cazul divorțului nostru, că nu arată că ești ok sau că ești civilizat. Și nu a contat ceea ce am spus eu în privat. Totul a culminat de Paște când a postat o poză cu un satâr la gâtul prietenului cu care locuiește și, din nou, i-am făcut observație să steargă postare pentru că mi s-a părut oribil să posteze poze cu fetele noastre. Pentru că dăduse share la niște poze de pe contul Ellei de pe Instagram și apoi, imediat, a pus această poză cu satârul la gât. Și nu a vrut să șteargă postarea și apoi eu l-am blocat de pe contul Ellei. Pentru că prin blocarea lui, practic, toate pozele fetelor au dispărut și atunci nu mai existau pozele fetelor înaintea acestei poze. Și el s-a supărat pentru că de ce l-am blocat și i-am explicat. Probabil în seara respectivă era foarte supărat sau era în sevraj și a postat acele cuvinte dure la adresa mea. Nu e nici prima oară, nu cred că va fi nici ultima oară.” a mai dezvăluit artista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest