Andreea Bălan, primele detalii oficiale despre custodia fetelor, în divorțul cu George Burcea: „Este cam recalcitrant”

 

Divorțul dintre  Andreea Bălan și George Burcea este iminent! Cei doi au depus actele, în urmă cu o lună, iar odată cu ridicarea stării din urgență, le vor și semna. Cât despre custodia celor două fetițe pe care le au împreună, artista a oferit primele amănunte oficiale în cadrul emisiunii „Showbiz Report” de la Antena Stars.

Din cauza contextului actual, Andreea Bălan și George Burcea nu au putut divorța, încă. Artista a dezvăluit că primul termen va fi la vară, deci lucrurile vor mai dura o perioadă, până când nu vor mai fi legați de acte.

Cât despre zvonurile din presă legate de răzbunarea Andreei Bălan prin a-i lua tot ce are lui George Burcea, artista a mărturisit că sunt doar niște invenții, dat fiind că de la începutul căsniciei, cei doi au semnat un contract de separare de bunuri, motiv pentru care: iecare pleacă cu ceea ce a venit. Și evident că mașina și casa erau de înainte de relație, deci nu am ce să îi iau. Mi-a înapoiat și mașina, atunci când a rămas fără carnet,  pe care i-am făcut-o cadou”, ”a mărturisit Andreea Bălan în direct la Antena Stars.

Amănunte despre custodia fetițelor

După ce s-a tot scris că Andreea Bălan face tot posibilul să obțină custodia totală a Ellei și a Clarei, fiicele ei și ale lui George Burcea, artista a mărturisit că adevărul nu se situează chiar departe de cele spuse, dar în funcție de comportamentul fostului soț, va știi cum să procedeze.

”Important pentru mine este să fie fericit și mulțumit și să fie un tată responsabil. Îmi doresc să câștige mai bine pentru a-și putea îndeplini îndatoririle de tată. Cât despre custodie, rămâne de discutat. Eu îmi doresc să se implice, dar depinde foarte mult de comportamentul lui. În ultimele luni mi-a arătat că este cam recalcitrant, îmi doresc un părinte model pentru fetele mele și să fie alături de ele, să le iubească. El trebuie să fie prezent, eu îmi doresc să facă parte din viața lor, pentru că au nevoie de figura paternă”, a spus în încheiere Andreea Bălan.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest