Andreea Bălan, reacție dură după ce s-a vehiculat că vrea să se împace cu Keo: „Să își vadă de viețile lor”

 

Sătulă de atâtea conflicte cu foștii parteneri, Andreea Bălan a decis să îngroape securea războiului cu Keo. Astfel că artista l-a deblocat de pe rețelele de socializare și a apreciat câteva dintre postările cântărețului. Desigur că gestul ei nu a putut trece neobservat,  motiv pentru care a început să se vehiculeze că blondina își dorește o împăcare cu fostul iubit.

Așa cum era de așteptat, atât admiratorii lui Keo, cât și Misty, femeia cu care artistul și-a întemeiat o familie, au avut câteva lucruri de spus despre „atențiile” oferite de Andreea Bălan artistului. După ce urmăritorii cântărețului i-au atras atenția lui Misty asupra aparentei împăcări dintre cei doi foști, actuala iubită a lui Keo a reacționat imediat.

„...într-adevăr există niște like-uri recente pentru că acele postări sunt recente, chiar din această perioadă de carantină. Așadar, putem interpreta și, bineînțeles, necunoscând scopul sau intențiile pentru care clar a ținut neapărat să-și facă simțită, cunoscută prezența pe pagina lui Keo prin acele like-uri, strict la acele postări în care Keo cântă, foarte frumos că întotdeauna, la pian, putem deci interpreta că îl reapreciază ca artist”, a spus Misty.

Cum a reacționat Andreea Bălan

La scurt timp după comentariul actualei partenere a lui Keo, Andreea Bălan s-a arătat iritată de speculațiile care au apărut de la o simplă apreciere a unei reprezentații muzicale.

Vizibil afectată de zvonurile apărute în presă și de comentariul lui Misty, cântăreața nu s-a putut abține și a îndreptat câteva săgeți asupra persoanelor care încearcă să devină cunoscute pe spatele său: „le sfătuiesc să tacă și să rămână în anonimat, că un like nu a omorât pe nimeni. Să nu mai fie geloase și să își vadă de viețile lor. Deci nu vreau să mă împac cu nimeni. Să stea liniștită toată lumea că nu mă împac cu nimeni.”, a spus Andreea pe Instagram story.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest