Andreea Bălan recunoaşte că i-a fost greu! Cum se descurcă viitorul tătic cu poftele ei?

 

Andreea Bălan radiază de când a aflat că e însărcinată... Blonda a recunoscut că în primul trimestru al sarcinii i-a fost destul de greu, dar acum se bucură din plin de cea mai frumoasă perioadă din viaţa unei femei.

Artista ne-a dezvăluit şi cum se descurcă viitorul tătic cu poftele ei de graviduţă.

"Viaţa mi-a luat, dar mi-a şi dat. Mi se pare incredibil cum universul mi-a răspuns la ceea ce eu ceream. Mi-am dorit foarte mult un copil de ani de zile şi chiar încercam de şase luni şi uite că s-a împlinit. Am fost foarte fericită, am aflat la jumatătea lunii martie şi nu înţelegeam de ce aveam stări ciudate. O zi tristă, o zi veselă, şi apoi când am aflat, mi-am dat seama de ce, că aşa e normal în primul trimestru. Acum mă simt mult mai bine, că am intrat în trimestru 2, primul trimestru e destul de dificil cu hormonii. Din al doilea, deja te linişteşti şi te bucuri", a povestit vedeta.

Şi pentru că s-a îngrăşat în jur de trei kilograme, Andreea Bălan povesteşte cum stă cu poftele şi cât de împlinită  a realizat că e în ultima vreme.


"Da... nu chiar micuţă, dar eu oricum eram micuţă, sunt micuţă de statură şi de fel. M-am îngrăşat vreo 3 kilograme. Deocamată nu ştiu sexul, am încercat de vreo două ori şi nu a vrut. Deocamdată nu stiu, nu a vrut să se vadă, stă aşa... Nu e vorba de pofte, eu caut doar înţelegere , că femeile însărcinate au stări dificile şi vreau înţelegere din partea lui, nu vreau să se ducă la 4 dimineaţa să îmi ia struguri. În ultimii doi ani mi s-au îndeplinit toate dorinţele, făcusem o listă acum doi ani... mi-am dorit top ten, a fost uită-mă, mi-am dorit să călătoresc, şi pe listă era să întâlnesc un bărbat care să îsi dorească o familie, un copil cu mine şi să am acest copil", a mărturisit Andreea Bălan.

Andreea Bălan a anunțat, recent, în exclusivitate pentru Spynews.ro, că este însărcinată în patru luni și că urmează să devină mamă în luna octombrie. Tatăl copilului este actorul George Burcea, actualul partener de viață al vedetei.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest