Andreea Bălan refuză ca fiicele ei să cunoască iubitele lui George Burcea: „Nu se pune problema”

 

Pentru că vrea să își protejeze fiicele cât mai mult de separarea de George Burcea, Andreea Bălan are niște condiții clare pentru fostul soț! Cântăreața refuză ca Ella și Clara să cunoască iubitele tatălui lor în următorii trei-patru ani, până când vor fi suficiente de mari ca să înțeleagă situația celor doi.

Condiția impusă lui George Burcea va fi una pe care o va aplica și ea. Andreea Bălan a precizat că nu va aduce niciun alt bărbat în casă, încă trei-patru ani de acum înainte, pentru a nu crea confuzie și durere în sufletul micuțelor.

Andreea Bălan a mărturisit că nu mai există nicio cale de împăcare între ea și George Burcea, însă fetele lor vor fi întotdeauna prioritare și creștea lor va prima înaintea tuturor conflictelor și neînțelegerilor pe care le au.

„Nu doresc că fetele mele să cunoască vreo iubită cel puțin trei-patru ani și, de asemenea, nici eu. Momentan, nu se pune problema să le ia la el, unde locuiește, deoarece sunt foarte mici. Totodată, nici eu nu voi aduce un alt bărbat în această casă și nu le voi prezenta pe nimeni”, a spus Andreea Bălan, în cadrul unui interviu pentru VIVA!

Cât despre o posibilă relație, Andreea Bălan a spus că nici nu se gândește la așa ceva, atât din cauza rănilor adânci cauzate de separarea de George Burcea, cât și pentru că educația și creșterea micuțelor este prioritatea ei la ora actuală.

„Totodată, având doi copii, e mult mai greu de gestionat o nouă relație și, momentan, nu mă gândesc la acest lucru. Mai am de vindecat anumite aspecte și trebuie să mă ocup numai de fete.” a mai spus Andreea Bălan


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest