Andreea Bălan şi George Burcea, momentul în care şi-au unit destinele! Motivul pentru care nu a vrut să renunţe la numele ei VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Andreea Bălan şi George Burcea sunt mai fericiţi ca niciodată! După ce în cursul zilei de sâmbătă, cei doi și-au unit destinele oficial, în faţa ofiţerului stării civile, cei doi trăiesc o viaţă extrem de împlinită, din care nu le lipseşte nimic.

În nenumărate rânduri, Andreea Bălan a mărturisit că tot ce reprezintă astăzi din punct de vedere artistic, se datorează admiratorilor săi. Aşa că ori de câte ori are ocazia, îi ţine la curent cu toate activităţile ei de zi cu zi. Iar de nunta cu George Burcea, nici nu mai vorbim.

Artista a filmat pas cu pas din cel mai mare eveniment al vieţii ele, iar totul a fost pus pe Youtube. Andreea Bălan s-a pregătit intensiv pentru cununia civilă. S-a aranjat şi a urcat în autoturismul la volanul căruia se afla chiar viitorul ei soţ. Fericiţi din cale-afară, cei doi au pornit la drum, iar când au ajuns la primărie, ce să vezi? Din cauza emotiilor, blondina şi-a uitat buchetul de mireasă, acasă. Aşa că George Burcea a lăsat-o pe mâinile Andreei Antonescu şi a altor prieteni apropiaţi pe frumoasa blondină şi a plecat să rezolve problema.

Odată cu problema soluţionată, a sosit şi momentul mult aşteptat. Au spus „Da!” din toată inima, iar după eveniment, Andreea Bălan a declarat:
"Gata! Sunt femeie măritată! Am dat cu subsemnatul. George nu a prea a vrut, s-a lăsat convins... L-am păcălit eu aşa. Acum să vedem ce o să urmeze. Sper să nu se schimbe lucrurile, ci să fie la fel.", a declarat Andreea Bălan, după eveniment. 

Pentru că multă lume a fost curioasă de ce Andreea Bălan nu va lua numele de “Burcea”, blondina a decis să elucideze misterul, iar răspunsul ei a fost unul de necontestat: "Pentru că Andreea Bălan e marcă înregistrată", a răspuns vedeta. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest