Andreea Bălan şi George Burcea, nuntă şi botez în aceeaşi zi! Naşii vor fi două celebrităţi din showbiz

 
+2 click pentru
galerie

Andreea Bălan şi George Burcea vor spune „Da!” în faţa ofiţerului stării civile, la începutul lui septembrie, iar în faţa lui Dumnezeu, ceremonia va avea loc în aceeaşi zi cu petrecerea şi botezul celei mici, pe data de 15 septembrie.

Andreea Bălan aşteaptă cu nerăbdare momentul în care va deveni soţia lui George Burcea. În cadrul unui interviu oferit pentru viva.ro, artista a mărturisit că va schimba trei rochii în ziua în care vor avea loc grandioasele evenimente şi toate au fost create special pentru ea.

Cei care le vor fi părinţi spirituali Andreei Bălan şi lui George Burcea vor fi chiar Monica Davidescu şi Aurelia Temişan, iar rolul domnişoarelor de onoare va fi onorat de dansatoarele blondinei, care sunt şi cele mai bune prietene.

Andreea Bălan și George Burcea se vor căsători curând, cununia civilă va avea loc la începutul lui septembrie, iar cununia religioasă, petrecerea și botezul mezinei vor fi pe 15 septembrie. Mireasa a anunțat deja că în ziua evenimentului va schimba trei rochii, toate create special pentru ea.

“O să facem și cununia civilă, care va avea loc cu două săptămâni înainte, și apoi, pe 15 septembrie, vom face și botezul, și nunta. Voi avea trei rochii și toate vor fi făcute de Otilia Brăiloiu. Am ales-o pentru că ea creează adevărate povești prin rochiile ei și exprimă foarte multă emoție.

Prima rochie, care va avea o trenă imensă, va fi extrem de frumoasă și specială, pentru că pe fustă vor fi brodate manual mesajele pe care noi le avem unul către celălalt – va fi scrisă toată povestea noastră de dragoste –, plus datele de naștere ale fetițelor. A doua rochie va fi, în schimb, foarte potrivită pentru vals fiindcă, dansatoare bună fiind, trebuie să existe un vals foarte frumos. Și atunci, și rochia va trebui să fie pe măsură. Iar a treia rochie este surpriză.

Nașii vor fi Monica Davidescu și Aurelian Temișan. Domnișoare de onoare vor fi fetele mele, cele șase dansatoare ale mele. Prietenele mele de-o viață.", a declarat Andreea Bălan pentru Viva.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest