Andreea Bălan și noul iubit nu se mai feresc! Și-au asumat public relația, dar vor discreție/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

După o perioadă grea și dureroasă, pe strada Andreeei Bălan a răsărit, din nou, soarele. Vedeta zâmbește și iubește iar, după mai bine de jumătate de ani, timp în care tristețea și deznădejdea îi acaparaseră viața.

De mai bine de o lună, blondina se iubește cu un afacerist, Tiberiu Argint. Deși au apărut în presă imagini cu cei doi, iar apropiații au confirmat că sunt într-o relație, Andreea Bălan nu a comentat public nimic, încă.

Doar că imaginile vorbesc de la sine, mai mult ca niciodată, de data aceasta. Aflați într-o escapadă romantică, cei doi au publicat poze din aceleași loc, în aceleași ipostaze și cu mesaje care nu lasă loc de interpretări.

Aflați pe o ambarcațiune, Andreea Bălan a scris „Atenție la tribord”, iar noul iubit „Atenție la babord”, îndreptând degetele arătătoare unul spre celălalt.

Cât timp Andreea Bălan se bucura de dragoste, liniște și peisaje de vis, fostul soț, tatăl fetițelor ei posta cam în același timp story-uri cu micuțele în timp ce se jucau. Semn că Ella și Clara erau în îngrijirea lui.

Cum i s-a schimbat viața Andreei Bălan după despărțirea de George Burcea

”Merg prin viață cu o dorință arzătoare să învăț, să mă schimb și să evoluez. Sunt mereu deschisă la nou, sunt pozitivă si indiferent de ce îmi oferă viața, văd partea plina a paharului.
Sunt încrezătoare în propriile forțe și totodată cred în oamenii pozitivi din viața mea”,
a scris Andreea Bălan pe pagina sa de Instagram!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest