Andreea Bălan, totul despre relația cu tatăl său! L-a invitat la nuntă, în ciuda neînţelegerilor: „Nu pot să spun că suntem prieteni”

 
+3 click pentru
galerie

Andreea Bălan şi George Burcea sunt soţ şi soţie, cu acte în regulă. Dar după ce au spus marele „Da” în faţa ofiţerului stării civile, pe 15 septembrie vor fi protagoniştii unui alt important eveniment din viaţa lor: cununia religioasă. Tot în aceeeaşi zi, micuţa Clara Maria va fi creştinată, iar toată lumea va avea un motiv dublu de sărbătoare.

Pentru ca a mai rămas foarte puţin timp până la marele eveniment, Andreea Bălan a pregătit aproape toate detaliile care ţin de acesta. Printre ele, fiind vorba şi de lista invitaţilor. Într-un interviu pentru VIVA!, artista a vorbit despre relaţia pe care o are cu tatăl său, Săndel Bălan, şi dacă va fi invitat la nuntă.

Chiar dacă între cei doi au existat deseori neînţelegeri, iar relația nu a fost una extraordinară, Andreea Bălan a decis să îngroape securea războiului şi l-a sunat pe tatăl său, făcându-i o propunere. Artista l-a invitat la nuntă, ca să îi fie alături în una dintre cele mai mari zile ale vieţii sale.

"Nu mai este un subiect sensibil de mult. Așa cum am evoluat în general, am evoluat și la acest capitol. Mă înțeleg foarte bine cu tata și îmi doresc ca el să fie bine, să fie fericit. Avem o relație foarte OK, vine și o vede pe Clara, o vede pe Ella când dorește el. Doar că nu locuiește aproape de noi. Locuiește în Ploiești și ne vedem foarte rar.

Da, este invitat la nuntă. Nu vorbesc zilnic cu el sau foarte des, pentru că nu avem lucruri de împărțit, nu avem ce să ne spunem. Vorbim strictul necesar. Ne sunăm să ne întrebăm de sănătate de Crăciun și de Paște, atât. În rest, nu pot să spun că suntem prieteni.”, a spus Andreea Bălan, conform VIVA!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest