Andreea Bălan vrea custodia exclusivă a fetițelor cu George Burcea: „Dacă se implică, putem ajunge la o înțelegere”

 

Între Andreea Bălan și George Burcea nu mai există nicio cale de împăcare, iar ultimele declarații ale artistei au fost mai tranșante ca niciodată. Mai mult de atât, cântăreața a marturisit că va cere custodia exclusivă a celor două fetițe, Ella și Clara.

Andreea Bălan a făcut declarații dure, dar la subiect, care arată clar care este relația cu George Burcea. Artista a dezvăluit că a depus actele de divorț și cere custodia exclusivă a fetițelor sale, dat fiind că singura prioritate a sa este fericirea micuțelor. Iar dacă judecătorii vor aproba termenii cântăreței, atunci George Burcea va scoate bani grei din buzunar și va trebui să plătească pensia alimentară lunar.

Deși a mărturisit că deja a depus actele pentru custodia exclusivă, Andreea Bălan a mai spus pentru viva.ro și că dacă George Burcea arată că își dorește să se implice activ în creșterea micuțelor, atunci va mai slăbi corzile.

„Actele sunt depuse cu cererea de custodie exclusivă, dar, dacă el îmi arată în următoarele luni că se implică, putem ajunge la o înțelegere. Că în această perioadă nu sunt concerte, pe de o parte, a fost OK, întrucât am stat acasă și am reușit să le fac pe Ella și Clara să nu simtă această schimbare ca pe un șoc. Dar fetele au nevoie de tatăl lor constant, să vină și să le vadă mereu și să se ocupe de ele. Clara încă se trezește noaptea de trei ori să bea lăptic și îmi este foarte greu să nu dorm nopțile, iar a doua zi să plec la job și să filmez 8-10 ore. E nevoie să mă suplinească și el.”, a spus Andreea Bălan.

Cât despre pensia alimentară pe care George Burcea ar trebui să o plătească, Andreea Bălan a mărturisit că nu este o dorință de-a ei, ci așa este legea. Pentru ea, cel mai important lucru fiind să se ocupe așa cum trebuie de fete.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest