Andreea Bănică, "pedepsită" de propria fiică! Reacţia pe care a avut-o când a aflat de al doilea copil al vedetei

 

Andreea Bănică radiază de fericire de când a anunţat că va deveni mămică pentru a doua oară. Însă de când fiica ei cea mare a primit vestea că va avea o surioară, Sofia este din ce în ce mai atentă cu mămica ei. Ba chiar îi stabileşte şi un regim alimentar pentru graviduţe.

Când a aflat că va deveni surioara mai mare, Sofia, fetiţa Andreei Bănică a primit vestea într-un mod inedit. "S-a bucurat foarte tare, a rămas aşa, nu ştia, când i-am spus: 'Mami, eu cred că tu o să ai un frăţior'.  S-a bucurat. Nu ştiam cum să-i spun, cum să-i explic. Am luat-o uşor, dar a înţeles", a mărturisit Andreea Bănică.

Şi pentru că a înţeles că mămica ei trece printr-o perioadă mai delicată, Sofia are mare grijă de Andreea. Ba chiar i-a şi interzis câteva lucruri. În capul listei stau delicioasele amandine, din care graviduţa nu are voie să mănânce decât jumătate de porţie.

"Deja mi-a făcut planurile, mi-a spus ce să nu mănânc: n-am voie alte mâncăruri decât legume, fructe şi paste. Mi-a spus 'mami, nu mai ai voie să dansezi. Cu mine ai dansat foarte mult, de-aia sunt eu dansatoare'", a adăugat vedeta.

Este căsătorită cu managerul ei
Andreea Bănică şi Lucian Mitrea, sunt împreună de mai bine de 20 de ani. Cei doi formează un cuplu reuşit atât pe plan personal, cât şi pe plan profesional, unde Lucian Mitrea este managerul artistei. Cântăreaţa şi soţul ei au împreună o fetiţă pe nume Sofia, născută în 2009.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest