Andreea Bănică, povestea din spatele scenei: "Am încercat să ascund greutăţile cât mai bine"

 
+2 click pentru
galerie

Unii dintre noi au crescut cu muzica ei şi mulţi au suspinat la auzul melodiilor sale. Andreea Bănică a câştigat milioane de fani de-a lungul carierei. Astăzi, de ziua Antena Stars, vrem să vă arătăm povestea ei, povestea care se petrece dincolo de scenă. Noi vom spune doar atât: jos pălăria pentru Andreea Bănică.

A muncit până a ajuns artista de astăzi, omul care încântă mii de suflete cu versurile melodiilor ei. Un lucru ştie sigur: nu se va opri niciodată. Andreea Bănică iubeşte muzica şi e dragostea la care n-ar renunţa pentru nimic în lume.

"Muzica este viaţa mea, n-aş putea să trăiesc fără muzică. Am cochetat cu muzica de micuţă de la 4 ani jumate şi am început să cânt muzică populară. Sunt mândră de realizările mele să-mi fac o echipă cu care sa cânt în concertele mele live Îmi face plăcere să cânt", a declarat Andreea Bănică.

Andreea s-a născut în Eforie Sud, la malul mării. E locul pe care îl iubeşte cel mai mult de pe acest pământ. Şi mai avea o parteneră de nădejde. Sora ei, persoana care i-a fost, întotdeauna, aproape.

"Aveam momente frumoase împreună dar aveam şi momente neplăcute. Mă ducea de mânuţă peste tot unde trebuia să ajung eu. Ma ducea mai peste tot, se ocupa de mine fiind mai mare. Suntem diferite total, încercam să ne înţelegem cât mai bine posibil. Suntem apropiate, vorbim zilnic la telefon s-o aduc spre Bucureşti, spre zona asta", a completat Andreea Bănică.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest